Benodigdheden:
500 gr. gekookte cocktailgarnalen, 200 gr. kerstomaatjes en 8 houten sateprikkers.
Voor de chilisaus, 1 ui fijn gesneden, 2 teentjes knoflook fijn gehakt, 2 fijngehakte chilipepers, 1 el olijfolie, 1 el chilipoeder, 1 tl koekkruiden, 1 pak gezeefde tomaten (500 gr.) en 1 el bruine basterdsuiker.
Laat de garnalen ontdooien. We beginnen met de saus. Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui, knoflook en pepers 3 min. Voeg chilipoeder, koekkruiden, gezeefde tomaten en bruine basterdsuiker toe. Breng aan de kook en laat 10 min. zachtjes inkoken. Laat de saus afkoelen. Halveer de tomaatjes. Rijg ze afgewisseld met garnalen aan spiezen. Leg deze op een schaal of zet ze in een gezellig glas. Serveer de chilisaus er apart bij.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten