Benodigdheden:
200 gr. spaghetti, 2 blikken gepelde tomaten, 2 gesnipperde uien, 1 bakje (150gr) bleekselderijrauwkost (of ff zelf maken met keuken machine), 400 gr. tartaar, 1 zakje gehaktkruiden, 2 el olijfolie, 1 el oregano, zout en versgemalen peper.
Meng de tartaar met de gehaktkruiden. Verhit de olie in de pan en bak de uien glazig. Voeg de bleekselderijrauwkost toe en bak 5 min. mee. Voeg de gepelde tomaten toe en laat 15 min. sudderen. Maak ondertussen balletjes van de tartaar en laat ze 10 min. meesudderen in de saus. Breng de saus op smaak met peper, zout en oregano. Kook intussen de pasta volgens de verpakking gaar. Schep de pasta op de borden en verdeel de saus met balletjes over de borden.
Bereiding 30 min. 398 kcal.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten